Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, kendi kendine kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Camlı yangın kapıları yahut panik barlı yangın bapları başka yangın bapsı türleri arasındadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en reva paha politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu perese ilenmeşap kapının nanay olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirimımızın önemli bir parçkakımı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Yalnızca kapının Yangın Kapısı Fiyatları açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel perese önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları üzere yapı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir evgin durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan konu olmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara doğrudan erişmeleri bâtınin vacip tedbirler alınır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu kırmızda;

Report this wiki page